Paras perunamauste

Jump to recipe

Tämä on perunavihasta vapaa-alue!

Maustelajitelma

Peruna on hyvä kaliumin lähde ja sisältää C-vitamiiniakin vertailukelpoisen määrän. Peruna on myös halpaa ja sitä voi valmistaa monella eri tavalla. Siispä päätin kehittää mieleiseni perunamausteen, koska perunalle on meidän pöydässä aina tilaa.

Perunan kanssa voi käyttää lähes mitä maustetta vain, mutta mielestäni yrtit toimivat perunan kanssa parhaiten. Etenkin salvia maistuu perunan kanssa taivaalliselle! Tämä mausteseos toimii hyvin myös uunijuuresten tai lohkobataattien kanssa. Tässä siis resepti mausteseokseeni, jonka kehittämiseen kului lautasia ja taas lautasia perunaa.

Perunamauste

Lue perunasta lisää: https://fineli.fi/fineli/fi/elintarvikkeet/205

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back to Top