Vegaaninen Caesar-kastike

Jump to recipe

Tällä reseptillä saat veganisoitua tämän klassikkokastikkeen! Vegaanisen salaatinkastikkeen ei tarvitse olla pelkkää öljyä ja etikkaa, vaan tällä kermaisella kastikkeella nostat salaattisi seuraavalle tasolle!

 Caesar-kastike

Tosin en ole itse ikinä maistanut Caesar-kastiketta, koska olen aina ollut allerginen kalalle. Olen kuitenkin viime vuosina etsinyt erilaisia veganisoituja kalareseptejä ja olen ollut todella innoissani että olen pystynyt ensimmäistä kertaa maistamaan kalalta maistuvia ruokia! Kuinka siistiä!! 😀

Caesar-kastike1

Tätä kastiketta tehdessä lueskelin monia reseptejä läpi ja muokkasin niistä omani, mikä maistuu minusta mieleiselle. Tämän reseptin, kuten kaikkien muidenkin reseptien kohdalla, otan erittäin mielelläni vastaan reseptin muokkausehdotuksia! Blogini tavoite on tehdä ruokareseptejä kaikille ja kaikkiin makuihin.