Täysjyvä marjapiiraat

Jump to recipe

Nämä marjapiiraat ovat vegaanisia, luontaisesti makeutettuja ja tehty täysjyvävehnätaikinaan. Piirakat voi säilöä esimerkiksi vierasvaraksi pakastimeen!

marjapiirakat

Marjapiiraan marjahillo on valmistettu pakastemarjoista, chiansiemenistä ja vaahterasiirapista. Olen huomannut, että mitä vähemmän arjessa käyttää sokeria, sitä terävämmäksi makuaisti muuttuu ja pian huomaat, että maistat tarkkaan esimerkiksi marjan luontaisen maun, etkä enää nää tarvetta makeuttaa marjoja kuin ennen.

Marjapiiraskasa

Chiansiemenet toimivat hilloreseptissä sakeuttajana. Keittele marjoja, vaahterasiirappia ja chiansiemeniä n. 5 minuuttia, kunnes chiansiemenet alkavat turvota. Chiansiemenet ja täysjyvävehnä tekevät piiraista täyttävät, joten näitä voi syödä vaikka aamupalaksi!